+30 2284033151
ελ | en | fr

Rib Transfers

Transfers
ΣΤΙΣ
ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Βόλτα με σκάφος στη Σίφνο

Επειδή ο χρόνος σας μετράει

VIP μετακινήσεις

Ταξιδέψτε με στυλ και ταχύτητα με την υπηρεσία "sea limo service" της εταιρίας μας.
Αναλαμβάνουμε την άνετη μετακίνησή σας από το μέρος που βρίσκεστε (ξενοδοχείο, αεροδρόμιο, σκάφος κλπ) στον παραθαλάσσιο προορισμό που επιθυμείτε γρήγορα και με στυλ.
Σας πάμε απευθείας στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο ή εστιατόριο που επιθυμείτε, όπου κι αν βρίσκεται αυτό, χωρίς τους χρονικούς περιορισμούς που τα συμβατικά μέσα μεταφοράς σας επιβάλλουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ μετακινήσεις

Εκπληρώστε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις γρήγορα και άνετα, γλυτώνοντας πολύτιμο χρόνο από αναμονές σε λιμάνια και καθυστερήσεις πλοίων.
Συνδυάστε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με διακοπές στα νησιά των Κυκλάδων και χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες μας για να πάτε στις επαγγελματικές σας συναντήσεις και να επιστρέψετε στον τόπο των διακοπών σας με άνεση ταχύτητα και ασφάλεια.

Αναλαμβάνουμε τη μετακίνησή σας στις Κυκλάδες, συνδυάζοντας οδικό και θαλάσσιο transfer service, από και προς αεροδρόμια, βίλλες, ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Το τουριστικό γραφείο "Θησαυρός του Αιγαίου" (Aegean Thesaurus Travel), με έδρα τη Σίφνο, είναι ιδιοκτήτρια της Rib Adventures και διοργανώτρια όλων των εκδρομών της, περιηγήσεων, μεταφορών και άλλων δραστηριοτήτων.

Το αίτημά σας θα αναλάβει εκπρόσωπος της Aegean Thesaurus Travel, καλός γνώστης του αντικειμένου, ο οποίος θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας και θα φροντίσει να έχετε μία φανταστική εμπειρία.

ΑΙΤΗΜΑ PRIVATE ΒΟΑΤ TRANSFER SERVICE

Παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα παρακάτω πεδία:

Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας. Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας.
Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας. Λάθος email.