+30 2284033151
ελ | en | fr
θαλάσσια εκδρομή σε σκάφος στη Σίφνο

Private

ribBoat tours

Ζήσε τα νησιά με τον δικό μας τρόπο

Ενοικίαση σκάφους στη Σίφνο

ΜΟΝΑΔΙΚΗ εμπειρία

που δεν πρέπει να χάσετε!

βόλτα με καιρό στη Σίφνο

ribExtreme

Η αυθεντική EXTREME εμπειρία

Ανακαλύψτε τα καλά κρυμμένα μυστικά του Αιγαίου

Είτε ψάχνετε για μία περιπέτεια που κόβει την ανάσα είτε για μία ατομική, παρεΐστικη ή εταιρική ευχάριστη αναζωογονητική εμπειρία, η Rib Adventures είναι αυτό που ζητάτε. Οι καπετάνιοι μας, με ειδίκευση στην ασφάλεια και την απόλυτη εξυπηρέτησή σας, θα φροντίσουν να ζήσετε ανεπανάληπτες στιγμές.

Εκδρομή με βάρκα στη Σίφνο

ΔΥΝΑΤΕΣσυγκινήσεις

Προσοχή: Οι γεμάτες αδρεναλίνη εμπειρίες που το RIB Extreme προσφέρει δεν ενδείκνυνται για άτολμους και ανθρώπους που θέλουν να μείνουν στεγνοί. Αν εσείς επιθυμείτε να νοιώσετε τους σφυγμούς σας να ανεβαίνουν, μπορούμε να σας το εγγυηθούμε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣστιγμές

Ως επαγγελματίες της θάλασσας, στη RIB Boat Tours προσφέρoυμε μια σειρά από εμπειρίες σχεδιασμένες για να ταιριάζουν στο μέγεθος της ομάδας σας, τον διαθέσιμο χρόνο και τον προϋπολογισμό σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βόλτα με νοικιασμένη βάρκα στη Σίφνο

Ένα ταξίδι, άπειροι προορισμοί

Αμέτρητες διαδρομές που θα θελήσεις να ξαναζήσεις κάθε μία ξεχωριστά, από την αρχή. Ένα ταξίδι, άπειροι προορισμοί, για κάθε εποχή. Βιώστε μια καινούργια εμπειρία, μια άλλη έξαρση, μια άλλη έκπληξη, μια άλλη επιβεβαίωση. Παρακολουθήστε το μυστήριο του αυθεντικού Αιγαίου και των καλά κρυμμένων μυστικών του να ξετυλίγεται μπροστά σας.

Οι υπηρεσίες μας

Οι υπηρεσίες και οι διαδρομές μας προσαρμόζονται στις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά σας. Κάθε ταξίδι είναι μοναδικό και μπορεί να είναι από απλή μετάβαση ως και πολυήμερη κρουαζιέρα με επισκέψεις και διανυκτερεύσεις σε πολλά μέρη. Εσείς πείτε μας τι σας αρέσει και θα χτίσουμε μαζί την τέλεια διαδρομή για σας, με γνώμονα την ασφάλεια και την άνεσή σας.
Ενώ συνήθως το πρόγραμμα διαμορφώνεται πριν την αναχώρησή σας, είναι πάντα ευέλικτο και αλλαγές μπορούν να γίνουν, σε συνεννόηση με τον καπετάνιο, ακόμη και κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας.

Το σκάφος μας πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και ναυλώνεται πάντα με έμπειρο αδειούχο καπετάνιο, καλό γνώστη της περιοχής, που θα είναι ο οικοδεσπότης σας. Έτσι, εξασφαλίζουμε πως θα έχετε ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι και θα ζήσετε τις στιγμές που έχετε ονειρευτεί.

Fast & Safe RIB transfers

Ακόμη, μπορούμε να αναλάβουμε την παράδοση του σκάφους σε διαφορετικό νησί από την παραλαβή του. Έτσι, αν, για παράδειγμα, επιθυμείτε μία βόλτα που θα αρχίσει στη Σίφνο και θα τερματιστεί στην Πάρο, οι έμπειροι καπετάνιοι μας μπορούν να μεταφέρουν εσάς και τις αποσκευές σας, με καιρό έως 8 beaufort. Καθώς η ασφάλειά σας είναι το κύριο μέλημά μας, την τελική απόφαση για την πραγματοποίηση ή όχι του ταξιδιού παίρνει σε κάθε περίπτωση ο καπετάνιος, αφού εκτιμήσει όλους τους παράγοντες.

31
Χρόνια Εμπειρίας
370
Αγωνιστικά Άλογα
278
Ευχαριστημένοι Πελάτες
45
Κόμβοι ταχύτητα
45000
Ναυτικά Μίλια
Θαλάσσιες εκδρομές

Ζήστε μοναδικές στιγμές χαράς και διασκέδασης, με αποδράσεις στο Αιγαίο, ραμμένες στα μέτρα σας.

Βόλτα με φουσκωτό στον καιρό

Πλημμυρίστε αδρεναλίνη στις μοναδικές extreme εξορμήσεις μας, με μποφόρ που τα άλλα σκάφη μένουν δεμένα.

μεταφορές με φουσκωτό

Χρειάζεται να πάτε σε άλλο μέρος; Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας καπετάνιος μας θα αναλάβει την ασφαλή μεταφορά σας στον προορισμό που έχετε επιλέξει.